naar de beginpagina

 

De helft van het project is communicatie
'Voor mij is projectmanagement iets dat van nature bij me hoort.
Ik fungeer graag als startmotor van een nieuw project of van een project of organisatieonderdeel wat nieuw leven ingeblazen moet worden. Ik vind het een enorme uitdaging om te sleutelen aan een opdracht in een organisatie, samen met de mensen die er werken, om te komen tot soepele bedrijfsprocessen: de geoliede machine. Iets wat niet goed werkt, weer draaiend krijgen.

Inhoudsdeskundigheid is in de meeste organisaties voldoende aanwezig, maar vaak is er, aanvullend, behoefte aan sturing op processen en resultaten. Ik leg de nadruk op projectmatig werken en procesmatig denken en handelen. Dat maakt dat ik overal inzetbaar ben.

Mijn stijl van werken is dynamisch, daadkrachtig en energiek. Ik ben creatief in het vinden van oplossingen. Neem gemakkelijk het voortouw, organiseer, leg verbanden en maak verbinding.
Het project groeit en ik heb er aandacht voor dat de mensen binnen en rond het project mee kunnen groeien. Iedereen moet in de nieuwe situatie zijn plekje kunnen vinden. Ik werk er aan om iedereen ‘erbij’ en betrokken te houden. Vandaar mijn statement “de helft van een project is communicatie”.

In complexe situaties werk ik gestructureerd, ik houd het overzicht en kan de rode draad vasthouden, ook bij onverwachte wendingen of tegenslagen. Dan ben ik flexibel in het vinden van oplossingen.
Ik ben analytisch, verzamel relevante feiten en zorg dat ik goed voorbereid ben. Structuur hoort bij mij, en ik help anderen om het overzicht te houden.'

Linda van den Bos

 

 

 

 

 

 

'U geeft mij
de opdracht,
ik zorg dat
het proces ‘loopt’, servicegericht
en loyaal
naar de
organisatie.
Daar kunt u op
vertrouwen.'